Transporter 4 целия филм бг аудио 2015. Транспортер: Ново начало, The Transporter Refueled 2019-02-11

Transporter 4 целия филм бг аудио 2015 Rating: 6,6/10 638 reviews

Транспортер: Ново начало / The Transporter Refueled (2015) [BG AUDIO]

transporter 4 целия филм бг аудио 2015

Франк Мартин, бивш наемник за специални операции, вече живее по-спокоен живот - или поне така си мисли - доставяйки пратки с класифицирано съдържание до съмнителни типове. За снимки е избран град Варна, тъй като според режисьора, в нощно време, той е най-красивия красивия град в България. Той е печелил куп състезания, но сега се повяват по-нови, още по-бързи модели. Когато бащата на Франк му идва на гости в Южна Франция, уикендът, замислен като семейна почивка, претърпява неочаквано неприятен обрат, след като Франк е нает от безкрайно привлекателната, но и безкрайно коварна Ана и трите й съблазнителни асистентки за организирането на банковия обир на века. Или поне така си мисли, транспортирайки класифицирани пакети за съмнителни хора.

Next

Транспортер 4: Ново начало (2015)

transporter 4 целия филм бг аудио 2015

Представете си една изгубена страна — вълшебно място, което очаква някое много специално дете да му вдъхне живот отново. Тъй като той така и не успява да научи репликите на български, ще говори на английски. Но този път Мартин няма да се спре пред нищо, защото работата му се превръща във въпрос от личен характер. Джун е едно щастливо и обичано дете с мечтателски дух и силно развито въображение. Тя е отличничка, послушна дъщеря, вярна на ученическата си любов и въоръжена с големи планове за бъдещето.


Next

The Transporter Refueled / Транспортер: Ново начало (2015) / BG Audio

transporter 4 целия филм бг аудио 2015

Може ли да изстрелва светкавици от ръцете си да! Подреденият й свят внезапно се преобръща, когато се запознава с тайнствения Хардин Скот Хироу Файнс Тифин — привлекателен мрачен бунтар, който я подтиква да преосмисли всичко, което е смятала, че знае за себе си и за онова, което иска от живота. То ще покаже успеха в първата му режисура. Най-голямото желания на Блатчки, е по време на премиерата да свършат билетите, по същия начин, както на театъра. The Best In The Business Is Back In The Game. Секси момичета, бързи коли, огромни имения и залози, по-високи от всякога. Може би това е края на кариера му? Или поне така си мисли, транспортирайки класифицирани пакети за съмнителни хора.

Next

Транспортер: Ново начало, The Transporter Refueled

transporter 4 целия филм бг аудио 2015

И по-лошото - той се забърква в опасна игра на шах с екип от прекрасни, но и безмилостни дами, жадни за отмъщение. И по-лошото - той се забърква в опасна игра на шах с екип от прекрасни, но и безмилостни дами, жадни за отмъщение. Как става чистенето на кеша вижте тук? И по-лошото - той се забърква в опасна игра на шах с екип от прекрасни, но и безмилостни дами, жадни за отмъщение. Той поема ангажимент да работи с хитрата и фатална Анна Лун Чабонал и трите й съблазнителни помощнички, които организират банковия обир на века. Режисьор на лентата е Камил Деламаре, а в главните роли влизат Ед Скрейн, Лун Чабонал, Рей Стивънсън и други.

Next

Online filmi, Филми онлайн 2018

transporter 4 целия филм бг аудио 2015

Подреденият й свят внезапно се преобръща, когато се запознава с тайнствения Хардин Скот Хироу Файнс Тифин — привлекателен мрачен бунтар, който я подтиква да преосмисли всичко, което е смятала, че знае за себе си и за онова, което иска от живота. Сайта предлага много филми от всеки жанр - екшъни, трилъри, фантастика, нови сериали , за всеки почитател на седмото изкуство има какво да предложим. Интересното тук, е че филма има предистория, която се развива 15 година по-рано, а реално първата част е снимана 3 години по-рано. Режисьор на лентата е Камил Деламаре, а в главните роли влизат Ед Скрейн, Лун Чабонал, Рей Стивънсън и други. Може ли да изстрелва светкавици от ръцете си да! Може ли да пропусне часовете в училище? Не питайте тук за субтитри, нови епизоди и т. В случая с Били Батсън Ашър Ейнджъл , благорение на древен магьосник и една вълшебна дума, 14-годишният сирак може да се превръща — когато има нужда — в зрелия пораснал супергерой Шазам Закари Ливай. При неспазване на правилата - отнемане правото за писане на коментари! Или поне така си мисли, транспортирайки класифицирани пакети за съмнителни хора.

Next

The Transporter / Транспортер (2002) » филми онлайн

transporter 4 целия филм бг аудио 2015

По душа все още дете, макар и в изваяното тяло на истински бог, Шазам се наслаждава на своята пораснала версия като всеки типичен тийнейджър със суперсили. Първоначално филма е замислен да бъде комедия, но впоследствие се е получил екшън. Секси момичета, бързи коли, огромни имения и залози, по-високи от всякога. Всички онлайн филми са вградени от други сайтове, сайта не съдържа никакви аудио или видео файлове Filmi2k. Когато баща му Рей Стивънсън го посещава в южната част на Франция за семеен уикенд, животът на Франк поема в съвсем неочаквана посока. И по-лошото — той се забърква в опасна игра на шах с екип от прекрасни, но и безмилостни дами, жадни за отмъщение. И въпреки, че героят изглежда различно, законът е същия - никога не променяй условията на сделката, без имена и никога не отваряй пратката.

Next

Бензин (2017)

transporter 4 целия филм бг аудио 2015

Разпространител: Александра Филмс Всички имаме скрит супергерой в себе си, който с помощта на малко магия може да бъде изкаран наяве. Нито един от филмите не се съдържа на сървъра на сайта Filmi2k. Джун е едно щастливо и обичано дете с мечтателски дух и силно развито въображение. МакКуин заедно с механика Cruz Ramirez ще се обединят, за да спечелят най-важното състезания и МакКуин да си върне славата. Калин Врачански и Блатчки ще бъдат смъртни врагове. И ето — паркът на чудесата вече е отворен и ще бъде страхотен ден! Може ли да пропусне часовете в училище? По душа все още дете, макар и в изваяното тяло на истински бог, Шазам се наслаждава на своята пораснала версия като всеки типичен тийнейджър със суперсили.

Next

БГ Аудио » Филми Онлайн от Muvibg

transporter 4 целия филм бг аудио 2015

Колите 3 2017 Светкавицата МакКуин винаги е бил сред най-бързите коли на света. Когато Джак е отвлечен, Франк трябва да използва изпитаните си бойни умения, за да спаси момчето и да попречи на плана на похитителите да разпространят смъртоносен вирус. Франк Мартин е най-добрият в занаята. Джун с изненада разбира, че той идва не откъде да е, а от собственото й въображение — и заради отказа й да вярва в него, той е напълно опустял и изоставен. Взривоопасна е комбинацията от много смях, подли мошенически номера и две прелестни дами, които ще научат старите кучета на нови трикове. Той поема ангажимент да работи с хитрата и фатална Анна Лун Чабонал и трите й съблазнителни помощнички, които организират банковия обир на века. Разбира се, правилата са създадени, за да се нарушават, а непредвидените ситуаций ще разбият линията на работа на Франк.

Next

Бензин (2017)

transporter 4 целия филм бг аудио 2015

Тя е отличничка, послушна дъщеря, вярна на ученическата си любов и въоръжена с големи планове за бъдещето. Когато Тони Устата Виго Мортенсен , охрана в нощен клуб от италианската част на Бронкс, е нает за шофьор от д-р Дон Шърли Махършала Али , световнопризнат чернокож пианист, приключението на двамата се превръща в приятелство по пътя от Манхатън към южните щати. Коментари единствено по съдържанието на филма. Разбира се, правилата са създадени, за да се нарушават, а непредвидените ситуаций ще разбият линията на работа на Франк. Разпространител: Александра Филмс Социална работничка пренебрегва предупрежденията от проблемна майка и не след дълго тя самата и малките й деца са въвлечени в ужасяващ свръхестествен сюжет. Или поне така си мисли, транспортирайки класифицирани пакети за съмнителни хора.

Next